Opinie

Testy i zadania na certyfikat kompetencji zawodowych.

Testy na przewoźnika - opinie o naszych testach

Ranking naszych testów:
5/5

Posiadamy praktycznie same pozytywne opinie o czym świadczą linki powyżej. 

A to dlatego że testy aktualizujemy na bieżąco, więc na egzaminie (certyfikat kompetencji zawodowych) nic nie powinno was zaskoczyć. 

Poniżej możecie również dodawać opinie na temat naszych testów:

Dodaj opinie o naszych testach

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
43 wpisy.
Justyna Justyna napisał/a 10 kwietnia 2019 o 14:58:
Polecam
Andrzej Andrzej napisał/a 8 kwietnia 2019 o 09:26:
Egzamin kompetencji zaliczony!:) materiały ok
Marcin Marcin napisał/a 5 kwietnia 2019 o 15:37:
Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Testy się sprawdziły
Iwan Iwan napisał/a 3 kwietnia 2019 o 07:17:
Kursy nie są obowiazkowe jak myśli wiele osob, nauczyłem się tych testów, poszedłem na egzamin i zdałem. Polecam
Poltran Poltran napisał/a 31 marca 2019 o 14:40:
Testy aktualne, zadania dobrze opracowane. Polecam
Tomek Tomek napisał/a 28 marca 2019 o 11:31:
Wszystko ok
Irmina Irmina napisał/a 24 marca 2019 o 08:14:
Dobrze że się zdecydowałam na te testy bo zaliczyłam egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych bez problemu
Jurek Jurek napisał/a 21 marca 2019 o 07:07:
Testy się przydały Egzamin zaliczony
Wojtek Wojtek z Kraków napisał/a 19 marca 2019 o 06:37:
Widziałem wiele testów, ale te z tej strony mają największe pokrycie na egzaminie. Polecam
Karol Karol napisał/a 16 marca 2019 o 15:15:
Zdałem !!! TESTY OK
DrTrans DrTrans napisał/a 14 marca 2019 o 08:19:
Polecam. Można się przygotować solidnie do testów
Marta Marta napisał/a 12 marca 2019 o 10:15:
Kupiłam po namowie kolegi który zdał egzamin bez chodzenia na kurs, ja to samo, zaoszczedziłam kupe kasy bo kurs kosztuje u mnie w miescie 1200 zl, a zapłaciłam prawie 20 razy mniej i zdałam:)
Mex Mex napisał/a 11 marca 2019 o 07:49:
Testy opracowane bardzo dobrze
Marek Marek z Wrocław napisał/a 9 marca 2019 o 15:03:
Miałem zapisać się na kurs, bo myślałem że jest obowiązkowy, ale ostatecznie kupiłem te testy i zdałem egzamin bez uczęszczania na drogi kurs. POLECAM KAŻDEMU !!!!
Olek Olek napisał/a 7 marca 2019 o 09:29:
Wszystko w porządku
Maniek Maniek napisał/a 5 marca 2019 o 07:31:
Testy zaliczone za pierwszym razem
Mati Mati napisał/a 3 marca 2019 o 11:49:
Testy aktualne bo na egzaminie prawie wszystko się powtórzyło
Poltras Poltras z Gliwice napisał/a 1 marca 2019 o 10:22:
Przydatne materiały
Janek Janek z Wrocław napisał/a 27 lutego 2019 o 13:17:
Uczyłem się tych testów i zdałem, więc są w porządku
Lidzia Lidzia napisał/a 26 lutego 2019 o 12:01:
Testy super. Wiedza sama wchodzi do głowy:)