Opinie

Testy i zadania na certyfikat kompetencji zawodowych.

Testy na przewoźnika - opinie o naszych testach

Ranking naszych testów:
5/5

Posiadamy praktycznie same pozytywne opinie o czym świadczą linki powyżej. 

A to dlatego że testy aktualizujemy na bieżąco, więc na egzaminie (certyfikat kompetencji zawodowych) nic nie powinno was zaskoczyć. 

Poniżej możecie również dodawać opinie na temat naszych testów:

Dodaj opinie o naszych testach

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
62 wpisy.
Patrycja Patrycja z Warszawa napisał/a 5 września 2021 o 09:13:
Bardzo dobre materiały. Przydają się do nauki na egzamin. POLECAM
Damian Damian z Kraków napisał/a 10 kwietnia 2021 o 07:29:
Też zdecydowałem się na samodzielną naukę testów bo szkoda było mi kasy na kursy. Uczyłem się sam w domu i zdałem egzamin z pierwszego podejścia. Pytania i zadania w około 80% takie same więc zupełnie wystarczają. POLECAM
Karola Karola napisał/a 16 lutego 2021 o 07:36:
JEA ZALICZYŁAM EGZAMIN:) !!! POLECAM TE TESTY
Karolina Karolina napisał/a 17 stycznia 2021 o 07:20:
Kupiłam te testy na allegro w dobrej cenie bo chyba 89 zł i zdałam 🙂 Kurs kosztuje prawie 10 razy tyle, a miałam to samo. POLECAM !!!
JarTrans JarTrans z Kielce napisał/a 1 grudnia 2020 o 06:22:
Testy dużo mi dały w przygotowaniu do egzaminu na certyfikat. Polecam
Darek Darek z Wałbrzych napisał/a 6 listopada 2020 o 17:23:
Egzamin zaliczony POLECAM
Beata Beata z Szczecin napisał/a 19 lipca 2020 o 15:34:
Bardzo dobre testy, miałam kilka, ale te uważam za jedne z lepszych
Wojtek Wojtek z Kraków napisał/a 19 czerwca 2020 o 06:45:
ZDAŁEM !!! Za pierwszym podejściem !!! Dziękuje i polecam te materiały
Jurek Jurek z Łódź napisał/a 24 maja 2020 o 08:20:
Osobiście wolałem uczyć się w domu testów niż tracić czas i pieniądze na kurs. Firma pana Jarka współpracuje z większością szkół w Polsce więc materiały są te same, za dużo mniejsze pieniądze. Testy zdałem za pierwszym podejściem. Polecam
Darek Darek z Katowice napisał/a 12 maja 2020 o 13:28:
DUUUUUZY POZYTYW. TESTY ZALICZONE
Kaśka Kaśka z WrocLove napisał/a 15 marca 2020 o 08:42:
Testy aktualne jak również zadania których się obawiałam najbardziej. Polecam
Kamila Kamila z Wieluń napisał/a 3 lutego 2020 o 11:46:
Testy zdane za pierwszym podejściem, uczyłam się tylko z tych materiałów. POLECAM !
Tomek Tomek napisał/a 1 lutego 2020 o 10:38:
Bardzo solidnie opracowane testy. 100% pozytyw
Robert Robert z Warszawa napisał/a 7 stycznia 2020 o 09:17:
Wszystko w porządku, dobry kontakt, dobre testy Egzamin zaliczony
Justyna Justyna z Gdynia napisał/a 17 grudnia 2019 o 14:32:
Testy i zadania bardzo dobrze opisane. Wystarczyło to żeby zdać egzamin na CKZ
Dorota Dorota napisał/a 1 grudnia 2019 o 12:47:
Przygotowywałam się tylko z tych materiałów i egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych zdany. PoLeCaM w 100%
Karol Karol z Radom napisał/a 13 listopada 2019 o 11:56:
Polecam. Testy się przydały bo egzamin zdany
Krystek Krystek z Kielce napisał/a 5 listopada 2019 o 14:33:
Miałem zapisać się na kurs ale dużo osób mi powiedziało że to tylko strata kasy, bo rzeczywicie tak jest, kupiłem tutaj i zaliczyłem, więc moge polecić, koszty niewielkie
Jacoll Jacoll z Warszawa napisał/a 22 października 2019 o 06:49:
Po zdanym egzaminie mogę polecić te materiały. Dużo rzeczy się powtarza na egzaminie, a wręcz jest takich samych
Marcin Marcin napisał/a 26 września 2019 o 12:05:
Ostatnio miałem egzamin, zdałem z powodzeniem. Uczyłem się tylko tych testów. Jak widać wystarczyły