Opinie

Testy i zadania na certyfikat kompetencji zawodowych.

Testy na przewoźnika - opinie o naszych testach

Ranking naszych testów:
5/5

Posiadamy praktycznie same pozytywne opinie o czym świadczą linki powyżej. 

A to dlatego że testy aktualizujemy na bieżąco, więc na egzaminie (certyfikat kompetencji zawodowych) nic nie powinno was zaskoczyć. 

Poniżej możecie również dodawać opinie na temat naszych testów:

Dodaj opinie o naszych testach

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
47 wpisów.
Dorota Dorota napisał/a 1 grudnia 2019 o 12:47:
Przygotowywałam się tylko z tych materiałów i egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych zdany. PoLeCaM w 100%
Karol Karol z Radom napisał/a 13 listopada 2019 o 11:56:
Polecam. Testy się przydały bo egzamin zdany
Krystek Krystek z Kielce napisał/a 5 listopada 2019 o 14:33:
Miałem zapisać się na kurs ale dużo osób mi powiedziało że to tylko strata kasy, bo rzeczywicie tak jest, kupiłem tutaj i zaliczyłem, więc moge polecić, koszty niewielkie
Jacoll Jacoll z Warszawa napisał/a 22 października 2019 o 06:49:
Po zdanym egzaminie mogę polecić te materiały. Dużo rzeczy się powtarza na egzaminie, a wręcz jest takich samych
Marcin Marcin napisał/a 26 września 2019 o 12:05:
Ostatnio miałem egzamin, zdałem z powodzeniem. Uczyłem się tylko tych testów. Jak widać wystarczyły
juras juras napisał/a 1 września 2019 o 15:28:
Polecam. opracowanie ok
Anna Anna napisał/a 20 sierpnia 2019 o 14:38:
Materiały bardzo dobrze opracowane, zastanawiałam się czy zapisać się na kurs, ale obyło się bez niego. Polecam
Jerzy Jerzy napisał/a 31 lipca 2019 o 07:19:
Wczesniej wypozyczałem certyfikat, az w koncu postanowiłem nauczyc się testów i zdac egzamin. Dlatego wykupiłem testy z tej firmy jedynie za 75 zł i zaliczyłem egzamin nie chodząc na kurs. Polecam każdemu
Maniek Maniek napisał/a 24 lipca 2019 o 16:04:
Pytania i zadania pokryły się w około 80%. Dlatego mogę śmiało polecić
marko marko napisał/a 14 lipca 2019 o 08:59:
testy w zupełności wystarczą, uczyłem się tylko z nich i zdałem na kurs nie chodziłem polecam
Maniek Maniek napisał/a 9 lipca 2019 o 12:36:
Teściki się przydały, na egzaminie trafiły mi się prawie identyczne, tak samo z zadaniami. Polecam
certyfikat certyfikat napisał/a 3 lipca 2019 o 16:00:
Jedynie 70 zł, na Allegro 75 zł bo musimy płacić prowizję Proszę pisać e-mail: testynaprzewoznika@onet.pl gadu gadu: 12306090 tel: 664-613-678 w godzinach 10-17
Filip Filip z Kraków napisał/a 3 lipca 2019 o 15:22:
A w jakiej cenie są te materiały?
Edward Edward z Kraków napisał/a 2 lipca 2019 o 06:58:
powiem wam że te materiały są lepsze niż te które dostałem na kursie, a za kurs płaciłem grubo ponad 1000 zł, a tutaj za pare groszy i dzięki temu zdałem. polecam każdemu
Marta Marta napisał/a 19 czerwca 2019 o 12:07:
Testy się sprawdziły na egzaminie więc zasłużony pozytyw
michał michał napisał/a 10 czerwca 2019 o 17:05:
polecam
Marko Marko napisał/a 23 maja 2019 o 06:25:
100% pozytyw !
Matis Matis napisał/a 15 maja 2019 o 16:49:
Polecam, zdane, pytania się pokryły
Jan Jan z Kraków napisał/a 9 maja 2019 o 06:56:
Zdawałem ostatnio egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych. Korzystałem z tych testów co są na stronie i zdałem. Nie chodziłem na kurs bo to tylko strata czasu i pieniedzy. Te testy w zupełności wystarczą do przygotowania. Polecam
Jan Jan napisał/a 29 kwietnia 2019 o 14:44:
Expresowa wysyłka, testy dość dobrze opracowane. Polecam