Opinie

Testy i zadania na certyfikat kompetencji zawodowych.

Testy na przewoźnika - opinie o naszych testach

Ranking naszych testów:
5/5

Posiadamy praktycznie same pozytywne opinie o czym świadczą linki powyżej. 

A to dlatego że testy aktualizujemy na bieżąco, więc na egzaminie (certyfikat kompetencji zawodowych) nic nie powinno was zaskoczyć. 

Poniżej możecie również dodawać opinie na temat naszych testów:

Dodaj opinie o naszych testach

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
54 wpisy.
Jurek Jurek z Łódź napisał/a 24 maja 2020 o 08:20:
Osobiście wolałem uczyć się w domu testów niż tracić czas i pieniądze na kurs. Firma pana Jarka współpracuje z większością szkół w Polsce więc materiały są te same, za dużo mniejsze pieniądze. Testy zdałem za pierwszym podejściem. Polecam
Darek Darek z Katowice napisał/a 12 maja 2020 o 13:28:
DUUUUUZY POZYTYW. TESTY ZALICZONE
Kaśka Kaśka z WrocLove napisał/a 15 marca 2020 o 08:42:
Testy aktualne jak również zadania których się obawiałam najbardziej. Polecam
Kamila Kamila z Wieluń napisał/a 3 lutego 2020 o 11:46:
Testy zdane za pierwszym podejściem, uczyłam się tylko z tych materiałów. POLECAM !
Tomek Tomek napisał/a 1 lutego 2020 o 10:38:
Bardzo solidnie opracowane testy. 100% pozytyw
Robert Robert z Warszawa napisał/a 7 stycznia 2020 o 09:17:
Wszystko w porządku, dobry kontakt, dobre testy Egzamin zaliczony
Justyna Justyna z Gdynia napisał/a 17 grudnia 2019 o 14:32:
Testy i zadania bardzo dobrze opisane. Wystarczyło to żeby zdać egzamin na CKZ
Dorota Dorota napisał/a 1 grudnia 2019 o 12:47:
Przygotowywałam się tylko z tych materiałów i egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych zdany. PoLeCaM w 100%
Karol Karol z Radom napisał/a 13 listopada 2019 o 11:56:
Polecam. Testy się przydały bo egzamin zdany
Krystek Krystek z Kielce napisał/a 5 listopada 2019 o 14:33:
Miałem zapisać się na kurs ale dużo osób mi powiedziało że to tylko strata kasy, bo rzeczywicie tak jest, kupiłem tutaj i zaliczyłem, więc moge polecić, koszty niewielkie
Jacoll Jacoll z Warszawa napisał/a 22 października 2019 o 06:49:
Po zdanym egzaminie mogę polecić te materiały. Dużo rzeczy się powtarza na egzaminie, a wręcz jest takich samych
Marcin Marcin napisał/a 26 września 2019 o 12:05:
Ostatnio miałem egzamin, zdałem z powodzeniem. Uczyłem się tylko tych testów. Jak widać wystarczyły
juras juras napisał/a 1 września 2019 o 15:28:
Polecam. opracowanie ok
Anna Anna napisał/a 20 sierpnia 2019 o 14:38:
Materiały bardzo dobrze opracowane, zastanawiałam się czy zapisać się na kurs, ale obyło się bez niego. Polecam
Jerzy Jerzy napisał/a 31 lipca 2019 o 07:19:
Wczesniej wypozyczałem certyfikat, az w koncu postanowiłem nauczyc się testów i zdac egzamin. Dlatego wykupiłem testy z tej firmy jedynie za 75 zł i zaliczyłem egzamin nie chodząc na kurs. Polecam każdemu
Maniek Maniek napisał/a 24 lipca 2019 o 16:04:
Pytania i zadania pokryły się w około 80%. Dlatego mogę śmiało polecić
marko marko napisał/a 14 lipca 2019 o 08:59:
testy w zupełności wystarczą, uczyłem się tylko z nich i zdałem na kurs nie chodziłem polecam
Maniek Maniek napisał/a 9 lipca 2019 o 12:36:
Teściki się przydały, na egzaminie trafiły mi się prawie identyczne, tak samo z zadaniami. Polecam
certyfikat certyfikat napisał/a 3 lipca 2019 o 16:00:
Jedynie 70 zł, na Allegro 75 zł bo musimy płacić prowizję Proszę pisać e-mail: testynaprzewoznika@onet.pl gadu gadu: 12306090 tel: 664-613-678 w godzinach 10-17
Filip Filip z Kraków napisał/a 3 lipca 2019 o 15:22:
A w jakiej cenie są te materiały?