Opinie

Testy i zadania na certyfikat kompetencji zawodowych.

Testy na przewoźnika - opinie o naszych testach

Ranking naszych testów:
5/5

Posiadamy praktycznie same pozytywne opinie o czym świadczą linki powyżej. 

A to dlatego że testy aktualizujemy na bieżąco, więc na egzaminie (certyfikat kompetencji zawodowych) nic nie powinno was zaskoczyć. 

Poniżej możecie również dodawać opinie na temat naszych testów:

Dodaj opinie o naszych testach

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
38 wpisów.
marko marko napisał/a 14 lipca 2019 o 08:59:
testy w zupełności wystarczą, uczyłem się tylko z nich i zdałem na kurs nie chodziłem polecam
Maniek Maniek napisał/a 9 lipca 2019 o 12:36:
Teściki się przydały, na egzaminie trafiły mi się prawie identyczne, tak samo z zadaniami. Polecam
certyfikat certyfikat napisał/a 3 lipca 2019 o 16:00:
Jedynie 70 zł, na Allegro 75 zł bo musimy płacić prowizję Proszę pisać e-mail: testynaprzewoznika@onet.pl gadu gadu: 12306090 tel: 664-613-678 w godzinach 10-17
Filip Filip z Kraków napisał/a 3 lipca 2019 o 15:22:
A w jakiej cenie są te materiały?
Edward Edward z Kraków napisał/a 2 lipca 2019 o 06:58:
powiem wam że te materiały są lepsze niż te które dostałem na kursie, a za kurs płaciłem grubo ponad 1000 zł, a tutaj za pare groszy i dzięki temu zdałem. polecam każdemu
Marta Marta napisał/a 19 czerwca 2019 o 12:07:
Testy się sprawdziły na egzaminie więc zasłużony pozytyw
michał michał napisał/a 10 czerwca 2019 o 17:05:
polecam
Marko Marko napisał/a 23 maja 2019 o 06:25:
100% pozytyw !
Matis Matis napisał/a 15 maja 2019 o 16:49:
Polecam, zdane, pytania się pokryły
Jan Jan z Kraków napisał/a 9 maja 2019 o 06:56:
Zdawałem ostatnio egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych. Korzystałem z tych testów co są na stronie i zdałem. Nie chodziłem na kurs bo to tylko strata czasu i pieniedzy. Te testy w zupełności wystarczą do przygotowania. Polecam
Jan Jan napisał/a 29 kwietnia 2019 o 14:44:
Expresowa wysyłka, testy dość dobrze opracowane. Polecam
Anna Anna napisał/a 26 kwietnia 2019 o 07:57:
Certyfikat kompetencji zawodowych zaliczony dzięki tym materiałom. Świetna sprawa
Janek Janek napisał/a 24 kwietnia 2019 o 13:12:
Pytania się pokryły więc śmiało można korzystać
Adaś Adaś napisał/a 20 kwietnia 2019 o 06:42:
Egzamin zdany więc dziękuje za pomoc.
Tomasz Tomasz napisał/a 17 kwietnia 2019 o 07:49:
Opracowanie bardzo pomocne przy przygotowywaniu się do egzaminu na certyfikat przewoznika
Justyna Justyna napisał/a 10 kwietnia 2019 o 14:58:
Polecam
Andrzej Andrzej napisał/a 8 kwietnia 2019 o 09:26:
Egzamin kompetencji zaliczony!:) materiały ok
Marcin Marcin napisał/a 5 kwietnia 2019 o 15:37:
Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Testy się sprawdziły
Iwan Iwan napisał/a 3 kwietnia 2019 o 07:17:
Kursy nie są obowiazkowe jak myśli wiele osob, nauczyłem się tych testów, poszedłem na egzamin i zdałem. Polecam
Poltran Poltran napisał/a 31 marca 2019 o 14:40:
Testy aktualne, zadania dobrze opracowane. Polecam